Jordi Manils Tavío

Candidat a l'alcaldia de Montmeló

Nascut al 1984, casat i amb una filla. És titulat Expert en Responsabilitat Social Corporativa, per l'Observatorio Español de la RSC. Ha estudiat, sense finalitzar, Ciències Polítiques i de l'Administració a la UAB, i Administració i Direcció d'Empreses a la UOC. Actualment treballa com a assessor en comunicació a la Diputació de Barcelona i és formador en lideratge i habilitats comunicatives.
Estretament vinculat al teixit social i associatiu de Montmeló, ha format part de més de 10 entitats i clubs del poble. També és col·laborador de diversos grups de defensa dels animals, d’una entitat de suport a persones sense llar, i del sindicat CCOO.
És el cap de l’oposició a l’Ajuntament de Montmeló, i és portaveu de Canviem Montmeló. En anteriors mandats ha estat regidor de govern i d’oposició, comptant amb una àmplia experiència política en gestió pública municipal.

Imagino un Montmeló millor, més just i més igualitari. Un poble més verd, més participatiu, més modern. Fa anys que treballo per fer realitat aquest Montmeló, i ara vull fer-ho liderant el Govern del canvi, des de l’alcaldia. La il·lusió, la determinació i els valors, són el motor del nostre projecte.

Comparteix aquesta pàgina a les xarxes