Jordi Manils Tavío

23è candidat de Canviem Montmeló

Qui és el Jordi?

Tinc 38 anys, casat i amb una filla. Nascut a Montmeló, he viscut a García Lorca, al sector nord, al Sant Crist i ara al Mil·lenari.

Sóc assessor i consultor en comunicació i estratègia, pèrit judicial en mediació i resolució de conflictes i expert en Responsabilitat Social Corporativa. També col·laboro a diversos programes de TV i ràdio com a tertulià i analista i escric articles d’opinió en alguns diaris digitals.

He estat regidor a l’Ajuntament de Montmeló (2007-2023) i Vicepresident i Conseller al Consell Comarcal del Valllès Oriental (2011-2023) i durant tota la vida he estat vinculat a una desena d’entitats i clubs de Montmeló.

Participo i col·laboro a CCOO, a AnimaNaturalis, a TEA Vallès, a Unitat Contra el Feixisme i el Racisme i, evidentment, a Catalunya En Comú. També sóc soci de Som Energia i de l’AFA de l’escola Sant Jordi.

Em sumo a Canviem perquè...
crec que el nostre poble necessita un canvi profund i un govern més valent, més verd, més feminista i més just amb els qui menys recursos tenen. I perquè crec que no podem esperar que les coses senzillament passin, sinó que és la nostra responsabilitat fer que els canvis que volem veure siguin una realitat.