Qui som

Què és Canviem Montmeló?

El nostre projecte

Canviem Montmeló és una plataforma política municipal que té com a principal objectiu aconseguir un canvi a l’Ajuntament de Montmeló, després de 36 anys consecutius de govern del mateix partit.

Som una organització d’esquerres, ecologista, feminista i assembleària, i aspirem a liderar un govern municipal més obert, més dialogant, més participatiu i transparent. Volem fer de Montmeló un municipi més just, més igualitari, més verd i més cohesionat.

Recollim l’experiència i el capital polític de les dones i homes d’ICV-EUiA, que durant molts anys han estat l’alternativa d’esquerres al nostre poble, tant des del carrer com des de l’Ajuntament. A Canviem Montmeló hi participa la gent d’ICV i d’EUiA, però també persones simpatitzants de Podemos, d’Izquierda Unida, de BComú, d’Equo o del PACMA, activistes, sindicalistes, persones del món de la cultura o de l’esport, així com moltes altres persones sense cap adscripció política.

A Canviem Montmeló hi participem persones des dels 16 fins als 92 anys, de diferents professions i orígens, amb trajectòries diverses, i amb diferents sentiments nacionals. Som un equip divers, plural i obert, i així el nostre projecte és més sòlid i més útil.

Tots i totes amb un objectiu comú: Canviar les coses i construir un Montmeló per a tothom.

T’hi apuntes?

1784

personesja confien en el canvi

Quin canvi vols per Montmeló?