Marcel Comas Subirà

Candidat a l’alcaldia de Montmeló

Qui és el Marcel?

Vaig néixer el 1979 a Montmeló, he viscut a la Plaça Gran, al barri del Pedregar i ara al Sector Nord. Estic casat i tinc una filla i un fill.

Vaig estudiar al Pau Casals, a l’Institut Vinyes Velles i a la UAB. Tinc les llicenciatures d’Humanitats i Documentació, el Curs d’Aptitud Pedagògica i un postgrau de Gestió Cultural.

Des del 2009 treballo com a bibliotecari i director de la Biblioteca Lolita Milà de Martorelles.

Col·laboro amb el Centre d’Estudis de Montmeló, escric articles d’història als seus butlletins
i sóc coautor dels llibres Aproximació a la història de Montmeló. S XX (1900-1960), El davantal
màgic de la Lolita i La Festa Major: records del nostre poble.

També sóc soci de l’AFA del Pau Casals i de Som Energia i estic afiliat a CCOO i En Comú Podem.

Des del 2015 sóc regidor a l’oposició a l’Ajuntament de Montmeló i des del 2020 exerceixo de vice-president del Consell del Poble i de portaveu del grup municipal de Canviem Montmeló.

Em sumo a Canviem perquè...
Perquè estic convençut que cal escoltar més i millor als montmelonins i les montmelonines, i posar la vida al centre de les prioritats. Convençut que cal deixar enrere l’immobilisme i l’anar fent, en benefici dels quatre de sempre, per garantir més igualtat d’oportunitats i una millor redistribució de feines i riquesa. Convençut que molt de gris podria ser verd, que molta por podria convertir-se en esperança i que la gent treballadora de Montmeló sumarem per canviar el nostre poble el proper 28 de maig.