Què li demanem al 2019 per Montmeló?

22 de gener de 2019


Comença 2019, un nou any ple de reptes, propòsits, i noves oportunitats.

Des de Canviem Montmeló ens hem fet una llista de propòsits i de desitjos que volem compartir amb tu, i que esperem que ens ajudis a fer realitat. En primer lloc volem que, al 2019, Montmeló sigui un poble més just, més solidari, més feminista, més orgullós de la seva diversitat, més respectuós amb el medi ambient, més amant dels animals, més cívic, més net, més segur… que Montmeló sigui de tots i totes, i que tothom posi la seva empremta per construir aquest Montmeló millor.

Com a mínim, una mica millor que al 2018. Aquest any hi ha eleccions municipals, i el proper 26 de maig ens toca votar. Li demanem al 2019 que obri una nova etapa política al poble, sense autoritarismes ni líders messiànics, amb polítics que escoltin més i parlin menys, i en la que l’únic beneficiat sigui Montmeló. Li demanem que no ens porti més obres mal acabades, per les presses d’inaugurar-les abans de votar. Que no ens porti propaganda partidista pagada amb els diners de tots els montmelonins i montmelonines.

Que no ens porti grans promeses irrealitzables que acaben guardades en un calaix. Volem que 2019 ens porti renovació. Aire fresc per a l’Ajuntament, dinamisme pel poble i un grapat de projectes nous i engrescadors, acompanyats d’una manera més participativa i plural d’entendre la política i els assumptes públics. Volem que 2019 comenci una nova etapa presidida pel diàleg i la cooperació. Una etapa que ens ajudi a sumar totes les potencialitats que té el nostre municipi, i les posi a treballar decididament amb una única lleialtat: La lleialtat a Montmeló i a la seva gent. Volem que 2019 sigui l’any del canvi. D’un canvi tranquil, serè i madur. Ple d’il·lusió i esperances.

L’any d’un canvi llargament esperat al que ja li arriba el moment. Un canvi que lluiti per defensar els interessos de Montmeló davant de qui faci falta, que es comprometi a que tothom compti i tingui les mateixes oportunitats, que treballi per establir projectes de futur a mig i llarg termini, que encaminin el Montmeló dels propers anys. Que tingui sempre la mirada llarga i la mà estesa, i que no es cansi mai de dialogar.

Tots aquests desitjos poden començar a ser una realitat aquest 2019, perquè tots els que formem part de Canviem Montmeló ens hi deixarem la pell per a fer-ho possible. Però tu tens la última paraula. Si vols que aquests propòsits esdevinguin fets, i que 2019 sigui l’any del canvi, ara et toca a tu.