Parlem de salut i esports!

27 de febrer de 2019

El passat 25 de febrer ens vam reunir per parlar sobre salut i esports amb algunes persones representants dels diversos clubs municipals, dels equipaments esportius del poble i amb expertes de la salut.

Va ser una reunió molt plural, en la qual vam tenir la sort de comptar amb la col·laboració de persones de diversos àmbits esportius, com el futbol, el futbol sala, el basquet, el ball, la petanca, els escacs, la gimnàstica, etc.

Vam poder conèixer les mancances dels equipaments esportius del poble, que per la nostra sorpresa són moltes, i les necessitats immediates que hi tenen. I també ens van ajudar a proposar més idees pel nostre programa electoral, tenint en compte a totes les generacions del nostre poble i les seves prioritats en l’àmbit de l’esport i la salut.