Preparats per governar!

18 de març de 2019

Ahir vam presentar la nostra candidatura a una Sala de la Concòrdia a rebentar de gent. Va ser un acte molt emotiu i sincer, on els nostres 23 candidats i candidates varen explicar quines eren les seves prioritats i objectius per canviar Montmeló.

Volem agrair a les més de 200 persones que ens van acompanyar durant l’acte, especialment a tota la gent que no va poder seure i es van quedar drets o fora de la sala. Gràcies també a totes aquelles persones que tot i que no van poder venir a l’acte, ens van enviar el seu suport i les seves ganes de canvi.

Aquest any venim amb més entusiasme i maduresa, i evidentment, venim preparats per governar Montmeló. Amb 23 candidates i candidats plens de coratge i il·lusió, i sobretot amb ganes d’un canvi. Un canvi que ja és necessari després de 36 anys del mateix govern a Montmeló.

Sabem que el camí és llarg i ple de dificultats, però persistirem i seguirem fins a aconseguir el canvi que tant desitgem. I amb vosaltres al costat tot és molt més fàcil. Gràcies per acompanyar-nos sempre.