Parlem d’educació!

14 de febrer de 2019

El passat 12 de febrer ens vam reunir al nostre local per parlar sobre l’educació a Montmeló, i va ser tot un èxit. Vam aconseguir reunir a persones de quasi totes les institucions educatives del nostre poble, per tractar les mancances i decidir quines prioritats hem de defensar en el nostre programa electoral.


A partir de les vivències de mares i pares de l’AMPA de l’Escola Sant Jordi, del Col·legi Pau Casals i l’Institut de Montmeló vam poder tenir una idea de com és l’educació dels nostres infants i adolescents a les escoles del poble. A més, també vam recollir aportacions per millorar l’educació dels nens i nenes de menys de 3 anys, a l’Escola bressol La Fireta.


També vam comptar amb la col·laboració de persones relacionades amb el Centre de Formació d’Adults de Montmeló, a qui recolzarem perquè deixin de patir mancances i promourem els seus cursos per acabar amb el fracàs escolar a Montmeló.


Per últim, també vam parlar del Centre Ocupacional El Trencadís, amb qui hem col·laborat des del principi i ho seguirem fent.

Canviem Montmeló aposta per l’educació, i sempre ho ha fet, perquè creiem que és l’eina més important per poder canviar-ho tot. Hem de treballar per una educació més popular, assequible i digne. Hem d’acabar amb el fracàs escolar i la malnutrició infantil al nostre poble. I hem de defensar una educació que promogui la inclusió, la diversitat, la igualtat i l’ecologisme.